Autóápolási termékek
Szezonális szélvédőmosó folyadékok, Fagyálló hűtőfolyadékok, Autóápolási termékek, Autókemikáliák
Cégünk meghatározó szereplője az autóápolási piacnak. Ezen termékcsoportunk gyártási tapasztalata és minősége évtizedes múltra tekint vissza, melynek köszönhetően jeles, magyarországi és külföldi partnerink igényeit is ki tudjuk szolgálni. Fennállásunk óta több tízmillió liter szezonális szélvédőmosó folyadékot gyártottunk és értékesítettünk. Egyedi megrendelői igények alapján (a kiszereléstől a kiszállításig) bérgyártást is vállalunk.
Alkalmazási terület:
Monoetilénglikol  bázisú korrózió gátló fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum, amely kiválóan alkalmas,több fajta fémet (alumínium, öntöttvas, réz, ón) is tartalmazó ipari hűtőrendszer-ekben és gépjárművekben. nitril,amin,szilikát és foszfátmentes.

Dermedéspont: -36°C

Felhasználási útmutató:
Téli és nyári üzemmódban folyamatosan használható zárt és nyitott rendszrekben egyaránt üzemi körülményektől függően élettartama min. 3 év. Megfelel többet között az stn 66 8910, astm d 1384, tl774-d(vw) szabványokban rögzített előírásoknak a koncentrátum hígtás nélkül nem használható! hígítása ioncserélt, vagy desztillált vízzel történhet a táblázat szerint. minőségétmegőrzi 3 évig bontatlan  csomagolásban.

Főbb összetevők:
Monoetilén-glikol; CEMKOR F

Kiszerelés:
-  5 kg
-  10 kg
-  20 kg
-  megrendelésre: 60 kg és 200 kg

VTSZ (KN) Szám: 3820
ALU Fagyálló hűtőfolyadék  -35°C
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.