Hígító termékek
Lakossági és ipari hígítók, oldószerek
Hisszük, hogy a tradicionális gyártói tapasztalatunk megfelelő alapot biztosít arra, hogy a mai magyarországi festékpiacra kiváló minőségű hígítókat gyártsunk. Ezen túlmenően az ipar azon szegmenseit is ki tudjuk szolgálni oldószereinkkel, ahol elvárás a magas minőség, kedvező ár vagy épp az ügyfeleinkkel végzett közös K+F tevékenység. Legyen szó autó-, fém-, elektronikai- vagy akár vegyiparról, termékeink magas követelmények között is megállják helyüket.
Az ALKOGÉL GYÚJTÓGÉL kiválóan alkamas szabadtéri tűz (legyen az fa vagy faszén tűzelés), valamint kandalló begyújtására, mivel használatakor veszélyes anyag nem keletkezik.
KISZERELÉS:
-  1 literes hengeres PET
-  5 literes PE kanna
A PETRÓLÁNG kiváló a faszenes grillek begyújtására és világítási célokra szolgál. Alkalmas fém és egyéb anyagokból készült alkatrészek és gépek durva szennyeződéseinek mosására. Kiváló zsíroldó hatású.
KISZERELÉS:
-  5 literes PE kanna
A PETROLEUM kíváló grillbegyújtó és lámpaolaj. Továbbá kiválóan lehet alkalmazni olajos kátrányos bitumenes szennyeződések felodására. Felhasználható főző és világító eszközökben, valamint faszén begyújtására. Kiváló csavarlazító.
KISZERELÉS:
ALKOGÉL Gyújtógél
Petróláng
Petróleum
-  1 literes fekete PET
-  5 literes PE kanna
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.