Hígító termékek
Lakossági és ipari hígítók, oldószerek
Hisszük, hogy a tradicionális gyártói tapasztalatunk megfelelő alapot biztosít arra, hogy a mai magyarországi festékpiacra kiváló minőségű hígítókat gyártsunk. Ezen túlmenően az ipar azon szegmenseit is ki tudjuk szolgálni oldószereinkkel, ahol elvárás a magas minőség, kedvező ár vagy épp az ügyfeleinkkel végzett közös K+F tevékenység. Legyen szó autó-, fém-, elektronikai- vagy akár vegyiparról, termékeink magas követelmények között is megállják helyüket.
KISZERELÉS:
-  1,9 literes PET palack
Az AROMÁS HÍGÍTÓ-t elsősorban alapozófestékek és egyes aromás bázisú lakkok hígítására alkalmas. A  nitro hígító és az észter hígító után a legkompatibilisebb hígító az oldószeres festékek tekintetében.
KISZERELÉS:
-  1 literes PET palack
-  5 literes PE kanna
-  19 literes PE kanna
A LENOLAJKENCE a faipar egyik leggyakrabban használt felületkezelő terméke. Fa impregnálására előszeretettel használják.  Jó nedvesítő képessége miatt alkalmas falfelületek, vakolatok előkészítésére, pórustömítésre.
KISZERELÉS:
-  1 literes PET palack
-  5 literes PE kanna
A POLIURETÁN HÍGÍTÓ a poliuretán bázisú lakkfestékek oldószere.  A bútoripar is előszeretettel használja  felületek előkészítésére. Ritkán tisztítási célokra is hasznáják.
-  5 literes PE kanna
-  19 literes PE kanna
KISZERELÉS:
Aromás hígító
Lenolaj kence
Poliuretán hígító
ALKONEK Denaturált szesz víztelen
Az ALKONEK alkalmas alkoholos pácok, shellák és más készítmények oldására, hígítására. Finommechanikai alkatrészek zsírtalanítására, valamint egyéb vegyipari felhasználásra. A termék teljesen vízmentes, ezért magas fényű politúrok készítésére különösen ajánlott.
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.