Autóápolási termékek
Szezonális szélvédőmosó folyadékok, Fagyálló hűtőfolyadékok, Autóápolási termékek, Autókemikáliák
Cégünk meghatározó szereplője az autóápolási piacnak. Ezen termékcsoportunk gyártási tapasztalata és minősége évtizedes múltra tekint vissza, melynek köszönhetően jeles, magyarországi és külföldi partnerink igényeit is ki tudjuk szolgálni. Fennállásunk óta több tízmillió liter szezonális szélvédőmosó folyadékot gyártottunk és értékesítettünk. Egyedi megrendelői igények alapján (a kiszereléstől a kiszállításig) bérgyártást is vállalunk.
Alkalmazási terület:
Nagy hatású készre kevert szélvédőmosó folyadék személygépjárművek illetve egyéb üvegfelületek tisztítására a téli időszakokban. Gátolja a szélvédő jegesedését és az egyéb szennyeződéseket hatásosan eltávolítja. Alacsonyabb dermedéspont elérése esetén a termék hígítása (ioncserélt vagy desztillált víz hozzáadásával lehetséges a mellékelt táblázat szerint).

Dermedéspont: -40°C

Szín: KÉK

Felhasználási útmutató:
A készre kevert szélvédőmosó folyadék az alapanyagoknak köszönhetően hatékonyan tisztítja a jegesedett szélvődőt illetve a makacs szennyeződéseket (pl.:felcsapódó sarat). Öntse bele a folyadékot a gépjármű szélvédőmosó folyadék tartályába. Figyeljen arra, hogy a korábban használt esetlegesen alacsonyabb dermedéspontú folyadékot "járassa ki" mert ez ronthatja a szélvédőmosó folyadék hatékonyságát. Termék hígításánál ioncserélt vízet vagy desztillált vízet használjon. A jobb elkeverés érdekében használjon a betöltés előtt keverőedényt. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyagalkatrészekre nincs káros hatással.

Főbb összetevők:
ETANOL, IZOPROPIL ALKOHOL, Tenzid, Desztillált víz

Kiszerelés:
-  2 liter
-  5 liter
-  200 literes hordó
-  IBC tartály

UN Szám: 1170

VTSZ (KN) Szám: 3820
FOREST Prémium  téli szélvédőmosó folyadék -40°C
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.