Autóápolási termékek
Szezonális szélvédőmosó folyadékok, Fagyálló hűtőfolyadékok, Autóápolási termékek, Autókemikáliák
Cégünk meghatározó szereplője az autóápolási piacnak. Ezen termékcsoportunk gyártási tapasztalata és minősége évtizedes múltra tekint vissza, melynek köszönhetően jeles, magyarországi és külföldi partnerink igényeit is ki tudjuk szolgálni. Fennállásunk óta több tízmillió liter szezonális szélvédőmosó folyadékot gyártottunk és értékesítettünk. Egyedi megrendelői igények alapján (a kiszereléstől a kiszállításig) bérgyártást is vállalunk.
Alkalmazási terület:
Nagy hatású szélvédőmosó folyadék személygépjárművek illetve egyéb üvegfelületek tisztítására a téli időszakokban. Gátolja a szélvédő jegesedését és az egyéb szennyeződéseket hatásosan eltávolítja. Alacsonyabb dermedéspont elérése esetén a termék hígítása (ioncserélt vagy desztillált víz hozzáadásával lehetséges a mellékelt táblázat szerint).

Dermedéspont: -80°C

Szín: KÉK

Felhasználási útmutató:
A kiváló komponenseknek köszönhetően hatékonyan tisztítja a rovarok okozta és egyéb makacs szennyeződéseket (pl.:felcsapódó sarat). Antisztatizáló hatása gátolja a szélvédő száraz porosodását. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyagalkatrészekre nincs káros hatással. Hígítása a táblázatban felsoroltak szerint.

Főbb összetevők:
ETANOL

Kiszerelés:
-  Tartálykocsi megrendelésre

UN Szám: 1170

VTSZ (KN) Szám: 3820
FOREST Szélvédőmosó folyadék folyadék koncentrátum -80°C
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.