Autóápolási termékek
Szezonális szélvédőmosó folyadékok, Fagyálló hűtőfolyadékok, Autóápolási termékek, Autókemikáliák
Cégünk meghatározó szereplője az autóápolási piacnak. Ezen termékcsoportunk gyártási tapasztalata és minősége évtizedes múltra tekint vissza, melynek köszönhetően jeles, magyarországi és külföldi partnerink igényeit is ki tudjuk szolgálni. Fennállásunk óta több tízmillió liter szezonális szélvédőmosó folyadékot gyártottunk és értékesítettünk. Egyedi megrendelői igények alapján (a kiszereléstől a kiszállításig) bérgyártást is vállalunk.
A autóbelsőtér tisztító, alkalmas gépjármű utasterében műanyag, gumi és üvegfelületek tisztítására. Savat és lúgot nem tartalmaz, a gumit, műanyagot nem károsítja.
0,5 l spray
KISZERELÉS:
A FOREST JÉGOLDÓ folyadék alkalmas gépjárművek szélvédő üvegének valamint ablakok üvegfelületének jégmentesítésére.
0,5 l spray
KISZERELÉS:
A FOREST KERÉKTÁRCSA tisztító  folyadék alkalmas gépjárművek keréktárcsa és könnyűfémfelni hatékony tisztítására.
KISZERELÉS:
0,5 l spray
A FOREST PÁRAMENTESÍTŐ folyadék alkalmas gépjárművek szélvédő üvegének, kirakatok, valamint tükrök párásodásának megakadályozására.
0,5 l spray
KISZERELÉS:
A FOREST ROVAROLDÓ folyadék alkalmas a makacs rovarszennyződés eltüntetésére gépjárművek külső felületén, úgymind a szélvédő üvegekről , mind a gépjármű karosszériájának tisztítására.
0,5 l spray
KISZERELÉS:
Az IONCSERÉLT VÍZ alkalmas hűtő és fűtő rendszerek feltöltésére ahol veszélyt jelenthet a vízkövesedés. Akkumulátorba, vasalóba, laboratoriumoknál valamint  szélvédőmosó folyadék hígítására.
5l kiszerelésben csak nagy egyedi megrendelésként.
KISZERELÉS:
Kíváló megoldást jelent a csúszos utakon. Használatakor hőt fejleszt és ennek folyamn olvadást eredményez a jeges, havas és hókásás csúszos felületen. Akár -40°C fok hőmérsékletig kifejti hatását.
- 5 kg
- 10 kg
- 25 kg
KISZERELÉS:
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.