Hígító termékek
Lakossági és ipari hígítók, oldószerek
Hisszük, hogy a tradicionális gyártói tapasztalatunk megfelelő alapot biztosít arra, hogy a mai magyarországi festékpiacra kiváló minőségű hígítókat gyártsunk. Ezen túlmenően az ipar azon szegmenseit is ki tudjuk szolgálni oldószereinkkel, ahol elvárás a magas minőség, kedvező ár vagy épp az ügyfeleinkkel végzett közös K+F tevékenység. Legyen szó autó-, fém-, elektronikai- vagy akár vegyiparról, termékeink magas követelmények között is megállják helyüket.
Olajfesték hígító
Alkalmazási terület:
Elsősorban olajfesték és tapaszok hígítására szolgál, de kiválóan alkalmas fa- és falfelületek beeresztésére, impregnálására.

Előnyei:
-  hatásos olajfesték hígítására és oldására
-  faimpregnálásra is kiváló

Szín: színtelen

Főbb összetevők:
Lakkbenzin (White Spirit 150/200); Izopropil-alkohol

Felhasználási útmutató:
A bőrmentes, felkevert olajfestékhez, vagy olajalapú tapaszhoz a felhordási konzisztencia beállításához szükséges mennyiségben adagolva keverés mellett kell hozzáadni a hígítót. A túlhígítást kerülni kell. Festékek hígítására csak a használati utasításban megadott mértékig ajánlott. Adagolása a festék állandó keverése mellett történjen. Fa és Falfelületek impregnálása esetén a többszöri felhordás ajánlott. A teljes száradási idő 24 óra, ezután a felület olaj- illetve alkid alapú festékkel festhető.

Kiszerelés:
-  1 literes PET palack
-  5l PE kanna
-  igény szerint 200l hordóban, valamint IBC-ben

UN Szám: 1263

VTSZ (KN) Szám: 3814
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.