Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.
Autóápolási termékek
Szezonális szélvédőmosó folyadékok, Fagyálló hűtőfolyadékok, Autóápolási termékek, Autókemikáliák
Cégünk meghatározó szereplője az autóápolási piacnak. Ezen termékcsoportunk gyártási tapasztalata és minősége évtizedes múltra tekint vissza, melynek köszönhetően jeles, magyarországi és külföldi partnerink igényeit is ki tudjuk szolgálni. Fennállásunk óta több tízmillió liter szezonális szélvédőmosó folyadékot gyártottunk és értékesítettünk. Egyedi megrendelői igények alapján (a kiszereléstől a kiszállításig) bérgyártást is vállalunk.
Hígító termékek
Lakossági és ipari hígítók, oldószerek
Hisszük, hogy a tradicionális gyártói tapasztalatunk megfelelő alapot biztosít arra, hogy a mai magyarországi festékpiacra kiváló minőségű hígítókat gyártsunk. Ezen túlmenően az ipar azon szegmenseit is ki tudjuk szolgálni oldószereinkkel, ahol elvárás a magas minőség, kedvező ár vagy épp az ügyfeleinkkel végzett közös K+F tevékenység. Legyen szó autó-, fém-, elektronikai- vagy akár vegyiparról, termékeink magas követelmények között is megállják helyüket.
Nyomdaipari termékek
Flexo nyomdaipari hígítók, festékek és kiegészítő segédanyagok
Több éves szakmai tapasztaltunk és felhasználóinkkal végzett közös sikerünk gyümölcse, hogy vállalkozásunk a mai flexográfiai nyomdaipar kiszolgálásában is megállja helyét. Festék, hígító vagy épp alkalmazástechnikai adalékok fejlesztésében és gyártásában kiemelt szerepet töltünk be. Vevőinket biztosíthatjuk arról, hogy GAS Cromatograph berendezésünk segítségével folyamatosan ellenőrizzük a gyártott termékeink minőségét.